MPB pas sulmeve ndaj policëve: Kriminelët do të identifikohen

MPB pas sulmeve ndaj policëve: Kriminelët do të identifikohen

Ministria e Punëve të Brendshme ka deklaruar se kriminelët në veri të cilët kanë sulmuar pjesëtarët e Policisë së Kosovës, do të identifikohen dhe ballafaqohen me drejtësinë.

Pasi u sulmuan policë, e u dëmtuan vetura të këtij institucioni, MPB ka deklaruar se veprime të tilla janë të papranueshme.


Siç ka shkruar MPB, sot pjesëtarët e Policisë së Kosovës janë sulmuar dy herë radhazi në Zveçan nga grupe të maskuara kriminale.

“Sulmet e tilla janë të papranueshme. Këto grupe huliganësh po vijojnë të dëshmojnë se janë të orkestruara dhe të dirigjuara nga Beogradi që të destabilizojnë vendin tonë. Sulmet e tyre po rrezikojnë jetën e zyrtarëve policorë, pjesëtarëve të KFOR, gazetarëve dhe të gjithë qytetarëve në veri të vendit. Kriminelët do të identifikohen dhe do të ballafaqohen me drejtësi”, ka deklaruar Ministria e Brendshme.

Lexo edhe

Video