MPB dhe UNHCR nesër shënojnë Ditën Botërore të Refugjatëve

MPB dhe UNHCR nesër shënojnë Ditën Botërore të Refugjatëve

Me rastin e Ditës Botërore të Refugjatëve, Ministria e Punëve të Brendshme dhe UNHCR do të përurojnë të premten Qendrën e Azilit e sapo rinovuar në Vranidoll.


Renovimi i qendrës së azilit u financua përmes projektit rajonal të BE-së “Adresimi i Sfidave të COVID-19 në reagimin ndaj migrantëve dhe refugjatëve në Ballkanin Perëndimor”.

Ky aktivitet do të hapet nga ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, shefi i misionit të UNHCR në Kosovë, Erol Arduc, përfaqësuesi i Lartë nga Zyra e BE-së në Kosovë, dhe koordinatorja e OKB-së për Zhvillim në Kosovë, Ulrika Richardson si dhe zyrtarë të tjerë të UNHCR dhe MPB-së.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.