Momentet e lumtura dhe të këndshme kalohen në vende unike

Momentet e lumtura dhe të këndshme kalohen në vende unike

Një komoditet të tillë me plot bindje, do t’ju japë ”Barbary”. Një vend i rregulluar deri në detaje dhe mjaftueshëm i duhur, që ju të ndjeheni rehat dhe të shfrytëzoni maksimalisht kohën e kaluar aty.

Ky restaurant i ndërthurur me elemente edhe të barit modern, përveç llojllojshmërive të ushqimit, servon një gamë të gjerë të pijeve nga klasiket deri te modernet, duke ju përshtatur secilës kërkesë nga klienti.


Me lokacion në vendin e njohur si Prishtina e Re, Barbary gjendet në lagjen famoze të kryeqytetit, ”Linda Premium Residence”, konkretisht në rrugën, Behar Begolli në Veternik.

Lexo edhe

Video