Molliqaj: Kurti në kabinet ka fëmijë të ish-funksionarëve të Jugosllavisë që s’janë distancuar

Molliqaj: Kurti në kabinet ka fëmijë të ish-funksionarëve të Jugosllavisë që s’janë distancuar

Kryetari i Partisë Socialdemokrate, Dardan Molliqaj ka thënë se Albin Kurti i ka vetëm dy rrugë, njëra është ta pranojë Asociacionin dhe tjetra për të mos pranuar dhe të dyja i bëjnë dëme Kosovës.


Molliqaj ka thënë se në kabinetin e Albin Kurtit nuk është asnjë person që ka qenë UÇK dhe fëmijë i ushtarëve të UÇK-së, por ka disa fëmijë të ish funksionarëve të lartë të Jugosllavisë, të cilët nuk janë distancuar.

Ai ka thënë në T7 se Donika Gërvalla ka deponu një dëshmi në Gjykatën Speciale.

Lexo edhe

Video