Miu hyn në parlament dhe ndërpret seancën (Video)

Një mi, i cili u shfaq papritur në ambientet e brendshme të Parlamentit të Andalusias në Spanjë u bë shkak për ndërprerjen e menjëhershme të seancës.


Miu u shfaq në parlament në çastin kur deputetët po përgatiteshin që të votonin.

Siç duket edhe nga pamjet që u bënë menjëherë virale, pjesëmarrësit u çuan nga vendet e tyre për t’i “shpëtuar” brejtësit.

Lexo edhe

Video

error: