Miss Serbia bën shqiponjën dykrerëshe, fyhet nga serbët

Miss Serbia bën shqiponjën dykrerëshe, fyhet nga serbët

Valentina Petroviq po përjeton fyerje e sharje nga më të ndryshmet.

Miss Serbia bëri shqiponjën dykrerëshe në një mbrëmje pas ceremonisë së bashku me të zgjedhurat miss nga Kosova, Shqipëria e Mali i Zi.


Fotografia ku ajo shihet duke bërë foto me shqiponjë dykrerëshe mori kritika, fyerje e sharje nga më të ndryshme në rrjetet sociale dhe mediat serbe.

Petroviq ka thënë se fotoja është bërë shumë spontanisht dhe se ajo nuk ka pasur qëllim të keq, përcjell B92.

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: