Miratohet Projektligji për paga, qeveria ulë pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për paga dhe Projektligjin për zyrtarët publik. Në mbledhjen e sotme, ekzekutivi ktheu pagat në sistemin e drejtësisë si para rritjes në vitin 2017 nga ish-Qeveria Haradinaj. Duke arsyetuar dy projektligjet, kryeministri Kurti tha se kanë qenë të kujdesshëm tek baza ligjore për hartimin e tyre. “E gjithë baza … Continue reading Miratohet Projektligji për paga, qeveria ulë pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve