Miratohet Projektligji për paga dhe ai për zyrtarët publikë

Miratohet Projektligji për paga dhe ai për zyrtarët publikë

Qeveria e Kosovës, sot miratoi Projektligjin për paga dhe Projektligjin për zyrtarët publikë. Të njëjtit u konsideruan të rëndësishme nga kryeministri Albin Kurti.


Sipas tij, përmes projektligjit për paga, rregullohet sistemi i pagave në sektorin publik, ndërsa hapet dhe transformohet administrata publike.

Krahas kësaj, Kurti ha se janë duke punuar për kontratën kolektive më shumë se dy sektorë dhe me kosto të buxhetuar./KosovaPress

Lexo edhe

Video