Miratohet programi kombëtar për zbatimin e MSA-së 2022-2026

Këshillit Ministror për Integrim Evropian (KMIE), ka mbajtur mbledhjen e radhës, ku është diskutuar dhe miratuar në parim programi kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit (PKZMSA) 2022-2026. Sipas një komunikate të Qeverisë, zbatimi i Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit është proces shtetëror. “Kërkon angazhim të të gjitha institucioneve, qoftë ministrive, Kuvendit apo edhe institucioneve të pavarura”, … Continue reading Miratohet programi kombëtar për zbatimin e MSA-së 2022-2026