Miratohen kërkesat për mjete shtesë buxhetore ndaj tri institucioneve

Miratohen kërkesat për mjete shtesë buxhetore ndaj tri institucioneve

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfer gjatë shqyrtimit të Projektbuxhetit për vitin 2022, me propozim të kryetarit të komisionit, Armend Muja është vendosur që kërkesat e RTK-së dhe AKI-së për rritje të buxhetit të shqyrtohen në mbledhjen e nesërme të Komisionit.


Sot ky komision ka miratuar vetëm tri kërkesa nga institucionet për mjete shtesë buxhetore për 2022, atë të Agjencisë për Informim dhe Privatësi, Zyrës Kombëtare të Audititmit dhe pjesërisht Universitetit të Mitrovicës.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.

error: