MINT publikoi çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

MINT publikoi çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme në Kosovë.

Përmes një njoftimi  bëhet e ditur se çmimi maksimal i naftës është 1.60 euro, ndërsa për benzinë është 1.33 euro.


Kurse çmimi maksimal i lejuar i produktit të gasit është 0.76 euro.

Këto çmime vlejnë prej orës 10:00 dhe do të jenë valide 24 orë.

Lexo edhe

Video