MINT-i publikon çmimet e derivateve për sot

MINT-i publikon çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të karburanteve e cila do të jetë valide për 24 orë, me fillim nga ora 10:00.

Produkti Dizel sot do të shitet deri në 1.71 euro për litër.

Çmimi i naftës ka pësuar rënie për një cent krahasuar me dje, ndërkaq ai i benzinës për dy centë.


Çmimet maksimale të lejuara për secilin produkt të naftës do të jenë si në vijim:

Produkti Dizel: 1.71 euro për litër,

Produkti Benzinë: 1.36 euro për litër;

Produkti Gas: 0.77 euro për litër.

Lexo edhe

Video