Ministrja Haxhiu dhe deputeti Selmanaj përplasen keq në Kuvend

Kuvendi i Kosovës me 70 vota pro dhe një kundër, ka emëruar anëtarët e Komisionit për Dhënien e Provimit të Jurisprudencës, ku Albert Zogaj është zgjedhur kryetar. Për emërimin e tyre pati përplasje verbale ndërmjet ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu dhe deputetit nga LDK-ja Driton Selmanaj. Haxhiu ka thënë se nuk ka konflikt interesi ndaj … Continue reading Ministrja Haxhiu dhe deputeti Selmanaj përplasen keq në Kuvend