Ministrja Donika Gërvalla raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Ministrja Donika Gërvalla raporton në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Do të mblidhet sot Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike.


Në këtë komision do të raportojë, ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), Donika Gërvalla-Schwarz.

Në këtë komision do të bëhet shqyrtimi i raportit të auditimit për PVF-të të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporë për vitin 2020-të.

Lexo edhe

Video

error: