Ministri Mehaj udhëton për vizitë zyrtare në Izrael

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka udhëtuar sot për në Izrael. Nga kjo ministri kanë bërë të ditur se ai për vizitë zyrtare udhëtoi me ftesë të autoriteteve më të larta të sigurisë dhe mbrojtjes së Izraelit. “Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimit ndërkombëtar, sot Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, me ftesë të autoriteteve më … Continue reading Ministri Mehaj udhëton për vizitë zyrtare në Izrael