Ministri Mehaj udhëtoi për vizitë zyrtare në Turqi

Ministri Mehaj udhëtoi për vizitë zyrtare në Turqi

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, pas vizitës në ShBA, direkt udhëtoi për vizitë katërditore në Republikën e Turqisë, me ftesë zyrtare të homologut të tij, ministrit të Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar.

Bwhet e ditur se gjatë kësaj vizite, Ministri Mehaj përveç takimit me homologun e tij, do të realizojë edhe vizita dhe takime në Presidencën Turke të Industrisë së Mbrojtjes, qendra akademike ushtarake, si dhe në kompanitë më të njohura turke të industrisë së mbrojtjes.


Gjithashtu, ministri Mehaj do të vizitojë edhe Konsullatën e Republikës së Kosovës në Stamboll.

Vizita përkatëse realizohet në kuadër të objektivit strategjik për thellimin dhe intensifikimin e bashkëpunimit bilateral me vendet tona partnere.

Lexo edhe

Video