Ministri Mehaj priti në takim komandantin e ri të KFOR-it

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka uruar komandantin e KFOR-it, gjeneral major Ferenc Kajari me rastin e marrjes së detyrës së re. Mehaj gjatë një takimi ka shprehur edhe mirënjohjen e lartë për misionin e KFOR-it në shërbim të sigurisë së vendit dhe ndikimit të tij të madh edhe në sigurinë rajonale. Ndërsa, gjeneral major … Continue reading Ministri Mehaj priti në takim komandantin e ri të KFOR-it