Ministri Kuçi takohet me kryetarët e Pejës, Gjakovës, Istogut, Deçanit dhe Junikut

Ministri Kuçi takohet me kryetarët e Pejës, Gjakovës, Istogut, Deçanit dhe Junikut


 

Lexo edhe

Video

error: