Ministri i Financave paralajmëron pako të re për rimëkëmbje ekonomike

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekruan Murati ka paralajmëruar pako të re të rimëkëmbjes ekonomike, paralelisht me rishikimin e buxhetit, për të cilët tha se shumë shpejtë do të jenë në Kuvend për votim. Murati në seancën e Kuvendit të Kosovës, ku po diskutohet për ekonominë si pasojë e pandemisë Covdi 19 tha se … Continue reading Ministri i Financave paralajmëron pako të re për rimëkëmbje ekonomike