Ministri Çeku tregon se çfarë po ndodhë me punimet në stadiumin “Adem Jashari” dhe atë të Gjilanit

Punimet në stadiumin e futbollit “Adem Jashari” në Mitrovicë vazhdojnë të jenë shumë larg përfundimit pasi intensiteti punës nga kompanitë përgjegjëse është shumë i ngadalësuar. Në lidhje më këtë çështje ka folur edhe Ministri i Ministrisë së Sportit Hajrullah Çeku, i cili ka thënë se kanë hasur në disa pengesa ligjore që po e pengojnë … Continue reading Ministri Çeku tregon se çfarë po ndodhë me punimet në stadiumin “Adem Jashari” dhe atë të Gjilanit