Minishengeni i ri, liderët kërkojnë zgjerim me shtetet e tjera

Në konferencën e Forumit Ekonomik Rajonal të mbajtur në Shkup, kryeministri Shqipërisë, Edi Rama tha se përtej çështjes së hapur në mes të Kosovës dhe Serbisë, nisma rajonale e emëruar sot si “Open Ballkan”, i bënë të barabartë qytetarët dhe bizneset e të dyja shteteve. Rama tha se shtetet e tjera të rajonit që nuk … Continue reading Minishengeni i ri, liderët kërkojnë zgjerim me shtetet e tjera