“Minishengeni” bëhet “Open Ballkan”

Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim rajonal, të cilës i kanë dhënë edhe emërtim të ri “Open Ballkan”. Liderët e tri shteteve kanë nënshkruar në Shkup, në kuadër të Forumit ekonomik për bashkëpunim rajonal. Marrëveshje për bashkëpunim në përballje e fatkeqësitë natyrore, memorandum bashkëpunimi për të lehtësuar importet dhe eksportet … Continue reading “Minishengeni” bëhet “Open Ballkan”