Mimoza Kusari-Lila dhe Romeo Franz në konferencë për media

Ka nisur konferenca për shtyp e të dy bashkëkryesuesve të takimit VII i Komisionit Parlamentar për Stabilizim-Asociim BE- Kosovë,  Mimoza Kusari-Lila dhe Romeo Franz.

Lexo edhe

Video