Milloshovski: Qeveria pa legjitimitet dhe pa ambasador në SHBA

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshovski ka akuzuar mandatarin Dimitar Kovaçevski se nuk ka legjitimitet për të qenë kryeministër dhe këtë do ta ketë të metë. Ai akuzoi Kovaçevskin se në programin e qeverisë i vazhdon projektet prioritare të ish-kryeministrit Zoran Zaev. “Në programin tuaj shihet kontinuitet të bizneseve të familjes së Zaevit, dëshmi për këtë … Continue reading Milloshovski: Qeveria pa legjitimitet dhe pa ambasador në SHBA