Miftaraj për refuzimin e gazit amerikan: Nuk pritet diçka më mirë prej një qeverie praktikantësh

Drejtori ekzekutiv në IKD, Ehat Miftaraj, e ka quajtur Qeverinë Kurti, qeveri e përberë prej praktikantëve dhe amatorëve.   Duke komentuar vendimin e Qeverisë për të ndalur projektin për ndërtim të infrastrukturës së gazit në Kosovë, të financuar nga Korporata e Sfidave të Mijëvjeçarit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Miftaraj e ka vlerësuar Qeverinë Kurti … Continue reading Miftaraj për refuzimin e gazit amerikan: Nuk pritet diçka më mirë prej një qeverie praktikantësh