Miftaraj për refuzimin e gazit amerikan: Nuk pritet diçka më mirë prej një qeverie praktikantësh

Miftaraj për refuzimin e gazit amerikan: Nuk pritet diçka më mirë prej një qeverie praktikantësh

Drejtori ekzekutiv në IKD, Ehat Miftaraj, e ka quajtur Qeverinë Kurti, qeveri e përberë prej praktikantëve dhe amatorëve.  


Duke komentuar vendimin e Qeverisë për të ndalur projektin për ndërtim të infrastrukturës së gazit në Kosovë, të financuar nga Korporata e Sfidave të Mijëvjeçarit nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Miftaraj e ka vlerësuar Qeverinë Kurti si Qeveri që mendon se me propagande dhe fjale të bukura qeveriset dhe mbahet shteti.

“Qeveria refuzon projektin e gazit.Nuk pritet diçka më mirë prej një qeverie e përberë prej praktikanteve dhe amaterave!   Qeveri qe mendon se me propagande dhe fjale te bukura qeveriset dhe mbahet shteti”, ka shkruar Miftaraj në statusi ne tij në Facebook.

Lexo edhe

Video