Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Meta: Vendi ynë do të përmbushë me përgjegjësi të lartë këtë detyrë

Meta: Vendi ynë do të përmbushë me përgjegjësi të lartë këtë detyrë

Edhe presidenti Ilir Meta përshëndeti zgjedhjen sot të Shqipërisë, anëtare jo e përhershme e Këshillit të Sigurimit në OKB.


“Përshëndes zgjedhjen sot të Shqipërisë, anëtare jo e përhershme e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, për herë të parë në 65 vite anëtarësi në këtë Organizatë të rëndësishme për paqen, sigurinë dhe stabilitetin global”, shprehet ai.

Po ashtu Meta shton se “sfidat janë të jashtëzakonshme dhe shumë të vështira, por shpreh bindjen se vendi ynë do të përmbushë me përgjegjësi të lartë këtë detyrë dhe mision për dy vitet e ardhshme”.

Lexo edhe

Video

error: