Meta: Shqipëria s’duhet të propozojë politika për Kosovën pa u konsultuar me Kurtin

​Ish-presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta është shprehur sot se situata ndërmjet Kosovës dhe Serbisë mund të ndihmohet nga Shqipëria vetëm me komunikim të drejtpërdrejt me institucionet e Kosovës. Meta ka potencuar se Qeveria e Shqipërisë në asnjë rast nuk duhet të propozojë politika që duhet të zbatohen brenda në Kosovë, pa u konsultuar paraprakisht me … Continue reading Meta: Shqipëria s’duhet të propozojë politika për Kosovën pa u konsultuar me Kurtin