Meta në Sofje: BE të merr vendim për liberalizimin e vizave për Kosovën

Presidenti Ilir Meta gjatë një takimi sot në Sofje me homologun e tij bullgar Rumen Radev ka shprehur mirënjohjen e thellë për mbështetjen e pakursyer dhe të pakushtëzuar që Bullgaria po i jep perspektivës evropiane të Shqipërisë. Ai me këtë rast ka theksuar se do të ishte shumë i rëndësishëm miratimi i kuadrit negociator për … Continue reading Meta në Sofje: BE të merr vendim për liberalizimin e vizave për Kosovën