Mësoni se si t’i tregoni shefit që keni marrë një tjetër ofertë për punë

Mbase keni marrë një ofertë të re pune nga një punëdhënës tjetër. Gjatë kësaj kohe jeni duke u lëvizur sa poshtë lartë për ta gjetur kohën dhe mënyrën e duhur për t’i treguar shefit aktual dhe, nuk keni guxim. Sidoqoftë, punëdhënësi potencial nuk mund t’ju pres një jetë për të marrë përgjigjen tuaj. Prandaj, mblidhni … Continue reading Mësoni se si t’i tregoni shefit që keni marrë një tjetër ofertë për punë