MEPJ: Shqiptarët që ndodhen në Kinë, të kontaktojnë Ambasadën

MEPJ: Shqiptarët që ndodhen në Kinë, të kontaktojnë Ambasadën

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Republikës së Shqipërisë, udhëzon shtetasit shqiptarë të shmangin udhëtimet në drejtim të Kinës, për shkak të situatës së krijuar.


Shtetasit shqiptarë që aktualisht ndodhen në Kinë dhe që kanë nevojë për asistencë, janë të lutur të kontaktojnë Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Pekin në adresën:

Embassy of the Republic of Albania
Address: 28 Guanghua Rd, Jian Wai Da Jie, Chaoyang, Beijing, China
e-mail: [email protected]
Phone: +86 10 6532 1120
Mobile: +8618611865440

Lexo edhe

Video