Mënyra e përdorimit të vitaminave dhe mineraleve te fëmijët

Mënyra e përdorimit të vitaminave dhe mineraleve te fëmijët

Prindërit shpesh pyesin për lëndët ushqyese më të rëndësishme që fëmija i tyre ka nevojë për të ngrënë për rritje dhe zhvillim, dhe sa nga këto ushqime janë të nevojshme.


Disa nga këto lëndë ushqyese janë vitaminat dhe mineralet. Laureta Berisha – Kosumi, farmaciste, tha se këkesa për vitamina, minerale dhe suplemente është shumë e lart, por ajo këshillon që përdorimi i tyre të bëhet me anë të këshillave nga pediatri, nutricisti apo dietologu.

Për më shumë klikoni link-un më poshtë;

Lexo edhe

Video