Memli Krasniqi: PDK fitoi në 5 komuna pa balotazh

Memli Krasniqi: PDK fitoi në 5 komuna pa balotazh

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi ka thënë se janë fitues në pesë komuna pa balotazh.


“Bazuar në të dhënat nga tereni dhe rezultatet e KQZ-së, PDK ka fituar pa balotazh në Mitrovicë, në Ferizaj, në Skenderaj në Kaçanik dhe Han të Elezit. Jemi në balotazh dhe me besimin e qytetarëve në nëntor do ta fitojmë  Prizrenin, Drenasin,  Vushtrrinë, Shtime, Dragashin, Malishevën  dhe Klinën”, ka thënë ai në një konferencë për media.

Lexo edhe

Video

error: