Mehmeti tregon projektet që u realizuan në Kolovicë

Mehmeti tregon projektet që u realizuan në Kolovicë

Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës, Gëzim Mehmeti ka shpalosu projektet që janë bërë në Kolovicë, në kohën sa ai udhëheqi me drejtorinë për Investime Kapitale dhe Menaxhimit të Kontratave në Komunën e Prishtinës.

Ndër investimet infrastrukturore në këtë pjesë të kryeqytetit Mehmeti përmend shtigjet për këmbësore, rregullimin e kanalizimit fekal-atmosferik dhe asfaltimin e rrugëve.


Ai ka publikuar edhe një video përmes së cilës tregon për investimet.

“Vetëm për një mandat në Kolovicë kemi bërë dhjetëra investime infrastrukturore, shtigje për këmbësorë ,rregullimin e kanalizimit fekal – atmosferik dhe asfaltimin e rrugëve”, ka shkruar Mehmeti.

Lexo edhe

Video