Mehmeti: Investime të shumta në Kodrën e Diellit

Mehmeti: Investime të shumta në Kodrën e Diellit

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Gëzim Mehmeti, ka thënë se në cilësinë e drejtorit për investime kapitale në këtë komunë, ka arritur të investojë shumë në Kodrën e Diellit.

Përmes një videoje, Mehmeti ka prezantuar të arriturat që sipas tij janë realizuar në katër vitet e kaluara.


Ky është statusi i tij i plotë:

Investime të shumta në Kodrën e Diellit. Për 4 vite kemi ndërtuar parkingje e hapësira gjelbëruese, shtigje për këmbësorë, shkallë, kënde lojërash dhe asfaltim të dhjetëra rrugëve. #Akr149 #PrishtinaGezimiJone #GezimMehmeti

Lexo edhe

Video