Mehmeti tregon për investimet që janë bërë në Pejton e Larkishtë

Mehmeti tregon për investimet që janë bërë në Pejton e Larkishtë

Drejtori për Investime Kapitale në Prishtinë, që njëherit është edhe kandidat për të parin e kësaj komune, Gëzim Mehmeti ka treguar për investimet që ka bërë në Pejton e Lakrishtë.


Për nëj mandat ai thotë se janë asfaltuar dhjetëra rrugë, janë ndarë kanalizime fekale, janë ndërtuar instalime nëntokësore të energjisë elektrike dhe terrene sportive.

“Investimet në lagjet Pejton dhe Lakrishtë janë të shumta. Për një mandat kemi asfaltuar dhjetëra rrugë, kemi ndarë kanalizimin fekal prej atij atmosferik, kemi ndërtuar instalimet nëntokësore të energjisë elektrike dhe terrene sportive. #AKR149 #PrishtinaGezimiJone #GezimMehmeti”, ka shkruar Mehmeti.

Lexo edhe

Video