Mehaj zhvillon bisedë telefonike me homologun nga Letonia

Mehaj zhvillon bisedë telefonike me homologun nga Letonia

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka zhvilluar sot një bisedë telefonike me homologun e tij nga Letonia, Artis Pabriks.


Ai në një postim në Facebook ka bërë të ditur se kanë biseduar mbi situatën e  sigurisë së përgjithshme, realizimin e aktiviteteve të përbashkëta në kuadër të bashkëpunimit bilateral në mes dy ministrive dhe forcave tona.

“Letonia është partner yni i rëndësishëm në proceset e zhvillimit të forcave tona. Të dy u akorduam që të intensifikohen angazhimet nga dyja palët për thellimin e mëtejmë të bashkëpunimit bilateral në fushat me interes të dyanshëm”, ka shkruar Mehaj.

Lexo edhe

Video