Meghan Markle ishte e pakëndshme me stafin e Kate Middleton

Meghan Markle ishte e pakëndshme me stafin e Kate Middleton

Libri i botuar së fundmi, ‘Pallati në Kensington: Kujtime intime të Mbretëreshës Mary me Meghan Markle’, nga Tom Quinn, përshkruan një intervistë me një shërbëtor mbretëror pa emër, i cili rrëfente se si gruaja e Princit Harry, Meghan Markle, i kishte kërkuar falje personelit të gruas së Princ William, Kate Middleton, raporton revista Marie Claire.


Libri detajon periudhën gjatë së cilës Meghan Markle, para dasmës mbretërore, u përshtat në jetën e oborrit mbretëror dhe mësoi protokollet e sjelljes në familjen mbretërore angleze.

Lexo edhe

error: