Me pajisje të modifikuara tenton të vjedhë paratë nga një bankomat, arrestohet

Me pajisje të modifikuara tenton të vjedhë paratë nga një bankomat, arrestohet

Një person është arrestuar nga njësiti policor i sektorit për Hetime të Krimeve Kibernetike në Prishtinë, i cili përmes pajisjeve të modifikuara ka tentuar të vjedhë paratë nga një bankomat i një banke.


Nga i dyshuari në cilësi të provave materiale janë sekuestruar dy USB, një tastiere kompjuteri, një pajisje e modifikuar për qasje të pa autorizuar në bankomat, vegla të ndryshme pune për mundësimin e qasjes në bankomat, dorëza, shirit ngjitës, para të gatshme (185 euro, 80 franga Zvicerane, 100 krona Çeke dhe kartela bankare.

I dyshuari pas intervistimit me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.