Më 7 korrik seanca e re plenare

Më 7 korrik seanca e re plenare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që seanca e radhës të mbahet të enjten më 7 korrik.

Kështu ka thënë shefi i deputetëve të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri i cili ka kërkuar nga shumica që projektligji për deklarimin e pasurisë të kthehet komision dhe të largohet kategoria e mjekëve dhe profesorëve.


“I kërkoj edhe njëherë mazhorancës ta rikthejë në rishqyrtim çështjen e deklarimit të pasurisë. I kërkojmë të reflektojë, ta kthejë projektligjin në komision, t’i largojmë këto kategori”, ka thënë Tahiri pas mbledhjes së kryesisë.

Tahiri i ka quajtur skandaloze deklaratat e ministrit të Financave, Hekuran Murati për veteranët.

“Skandaloze, dhe heshtja e kryeministrit karshi këtyre deklaratave është e papranueshme”, ka thënë ai.

Lexo edhe

Video