Më 28 nëntor zgjidh shtëpinë e Pavarësisë, akomodohu falas në Vlorë!

Më 28 nëntor zgjidh shtëpinë e Pavarësisë, akomodohu falas në Vlorë!

Në qytetin e Vlorës me rastin e festës së 28 Nëntorit ka oferta fantastike.

Në 15 hotelet kryesore të qytetit për dy, netë akomodimi është 25 euro për person, ndërsa për 28 nëntor, akomodimi është falas.

Përveç akomodimit, falas për 28 nëntor do të jetë edhe hyrja në Muzeun Kombëtar të Pavarësisë dhe në koncertin e madh festiv në shesh.

Oferta është e vlefshme nga data 26 deri më 30 Nëntor.

KRAAL HOTEL

HOTEL ORIK

REGINA CITY

REGINA GARDEN

HOTEL AGLON

BOLOGNIA


VILA NIKA

HOUSE NIKA

FJORTES HOTEL

HOTEL LE PALAZZINE

AMES

DUKA

DIAMOND HILL

HOTEL NEW YORK

PICASSO

HOTEL PARADISE

KOMPLEKSI LLOGORA

Lexo edhe

Video