Më 22 shtator rifillon puna në ambulancat specialistike

Më 22 shtator do të rifilloj puna në ambulancat specialistike. Kështu është bërë e ditur nga Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK). Në njoftim ShSKUK thotë se rifillimi i ambulancave specialistike po bëhet pas rënies së numrit të pacientëve të spitalizuar me COVID-19. “Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ( ShSKUK), njofton se … Continue reading Më 22 shtator rifillon puna në ambulancat specialistike