Mbyllen vendvotimet në Prizren

Mbyllen vendvotimet në Prizren

Në orën 19:00 janë mbyllur dyert e qendrës së votimit 2001A në shkollën e mesme të lartë “Remzi Ademaj” në Prizren.

Sipas raportimeve deri në orën 19:00 kanë votuar 47.37 % e votuesve.


Në këtë qendër të drejtë vote kanë pasur 5 mijë e 486 qytetarë.

Procesi zgjedhor në Prizren ka kaluar i qetë dhe nuk janë raportuar parregullsi.

Lexo edhe

Video

error: