Mbyllen vendvotimet në Bosnje e Hercegovinë

Mbyllen vendvotimet në Bosnje e Hercegovinë

Qendrat e votimit në Bosnje dhe Hercegovinë janë mbyllur në orën 19:00 dhe puna e disave do të zgjatet për aq kohë sa votimi është ndërprerë përkohësisht gjatë ditës për çfarëdo arsye.


KQZ njoftoi se deri në orën 15:00 pjesëmarrja ishte 35 për qind e numrit të qytetarëve të regjistruar në listën e zgjedhësve.

Kjo pjesëmarrje është 2.2 për qind më e ulët në krahasim me zgjedhjet e mbajtura katër vjet më parë.

Lexo edhe

Video