Mbretëria e Bashkuar do të dërgojë më shumë armë në Ukrainë

Mbretëria e Bashkuar do të dërgojë më shumë armë në Ukrainë

Sekretari i Mbrojtjes së Mbretërisë së Bashkuar, Ben Wallace ka njoftuar se do të dërgojnë më shumë armë në Ukrainë.


Dërgesa e re do të përfshijë artileri me rreze më të gjatë dhe më shumë raketa anti-ajrore.

“Do të ketë më shumë ndihma vdekjeprurëse që shkojnë në Ukrainë si rezultat i ditës së sotme. Një numër vendesh kanë dalë ose me ide të reja ose me më shumë premtime parash,” u tha Wallace gazetarëve pas një konference, raporton BBC.

Lexo edhe

Video