Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Mblidhet sot Kryesia e Kuvendit

Në paraditen e së martës do të mblidhet Kryesia e Kuvendit. Kryesia pritet të mblidhet në ora 11:00 e që në rend të ditës do të jenë miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mëparshme të Kryesisë së Kuvendit dhe përgatitjet për seancë të re plenare.

Rendi i ditës:

II. Përgatitjet për Seancë të re plenare:


  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
    1. Pyetjet parlamentare,
    1. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
    1. Ndryshimi dhe plotësimi i Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 për formimin e komisioneve parlamentare,

   5.   Shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e  Kodit nr. 04/L-123 të 

         Procedurës Penale, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin Nr. 06/L -091.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.