Mblidhet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Mblidhet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Mblidhet sot komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë.


Komisioni pritet të mblidhet në ora 09:00 e ku në rend dite fillimisht ka miratimin e procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 18 nëntor.

Ndërkohë që anëtarët e këtij komisioni do të takohen me përfaqësuesit e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit për Shërbime të Jashtme të Republikës së Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: