Mbledhja e Qeverisë së Kosovës

Mbledhja e Qeverisë së Kosovës ka nisur me një minutë heshtje në nderim të viktimave që humbën jetën në aksidentin në Bullgari.

Kryeministri, Albin Kurti, shprehu ngushëllime për Maqedoninë e Veriut dhe të gjithë shqiptarët.


“Kosova bashkëndjen me Maqedoninë e Veriut dhe gjithë shqiptarët. Shprehu ngushëllime për këtë fatkeqësi”, tha ai.

Në mbledhje, ekzekutivi miratoi vendimin për ndryshimin e agjendës legjislative të qeverisë për vitin 2021.

Ndërkohë, mbledhja është duke vazhduar me 33 pika në rend të ditës.

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.