Mbledhja e dy qeverive shqiptare mbahet në muajin nëntor

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka bërë të ditur se mbledhja e përbashkët me Qeverinë e Shqipërisë do të mbahet në muajin nëntor. Në konferencën e përbashkët për medie, pas takimit me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama, Kurti u zotua për ngritje të bashkëpunimit me Shqipërinë. “Dy qeveritë tona kanë mundësi dhe potencial për të … Continue reading Mbledhja e dy qeverive shqiptare mbahet në muajin nëntor