Mbjellja e drunjve nga federatat dhe sportistë elitarë në Ditën Olimpike

Mbjellja e drunjve nga federatat dhe sportistë elitarë në Ditën Olimpike

Komiteti Olimpik i Kosovës shënon 23 qershorin – Ditën Olimpike, me ç’rast do të bëhet mbjellja e 20 deri 30 drunjve nga secila federatë dhe sportistë elitarë.


 

Lexo edhe

Video

error: